Puzzelen en graven

26 mei 2016 – Voor de aansluitingen van de nutsbedrijven (kabel, glasvezel, elektra, DSC05578water, riool) wordt driftig gegraven en worden eindjes aan elkaar geknoopt. ┬áDe muzieklaan is al voor de tweede dag afgesloten voor het doortrekken van leidingen. De bewoners van Poortwijk 2 merken nu echt dat we eraan komen.
De metselaars zijn al een eind op streek op de 5e etage. Op de begane grond is de grote puzzel begonnen van het bijeenvoegen van de stalen  delen voor de balkons. Vooral bij de eerste was het even zoeken in welke stapel staal het gewenste stuk ligt. De onderdelen voor de hoekbalkons voor de 1e verdieping liggen nu klaar voor bevestiging.
Aan de voorzijde van het gebouw worden de keerwanden van de hellingbaan geplaatst. Het grondwerk voor aanleg van de straat en de parkeerplaatsen is gereed.

DSC05585DSC06102
DSC05584DSC06154
Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.