Gebouw werpt sluiers af

??????????????

Nu echt zicht op gebouw

16 juli 2016 – Het gebouw werpt langzaam maar zeker haar sluiers af en toont beetje bij beetje haar karakter. De steigers worden zodra het kan weggehaald. Aan de zuidzijde is dat het geval. Op de steigers van de drie andere zijden wordt nog gewerkt. Nu metselen en schilderen gereed is kunnen de steigers ook daar weg.
De aansluiters van de nutsvoorzieningen (water en elektra) hebben zich afgelopen week weer uit de voeten gemaakt.  Dit vertraagt de oplevering die nu dreigt op te schuiven tot in de bouwvak-vakantie in Zuid-Nederland. Het wordt dan pas september voordat bewoners hun woning in kunnen.

totaal wanddelen hal

Wandbekleding lifthallen

totaal kraan

Huiswerk voor deze dag zit erop

??????????????

Balustrades 5e vrijwel klaar

 

Klik op foto’s voor vergroting

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.