Laatste vakantieweek

23 augustus 2016 – Laatste vakantieweek. Toch wordt er door de mensen die thuisgebleven zijn volgens plan gewerkt. De dragers voor de plafonds van de balkons vorderen gestaag. Water en elektra zijn in het gebouw.  Een aantal woningen is inmiddels gekeurd voor water en elektra.  Ook het elektrisch systeem van de liften is werkend. Na de keuring van de liften kunnen ze echt aan de slag. Zodra de installaties van de laatste woningen zijn goedgekeurd kan de druk op het water en kan de stroom doorgeschakeld worden. Dan kunnen de testdagen van de installaties beginnen.
De hellingbaan en trap worden aangelegd en morgen komen de tegelzetters voor de hal en het tableau bij de voordeur. Ook morgen begint het opleveren van de woningvloeren  volgens de afgesproken kwaliteitsnormen.
Als iedereen zich aan zijn afspraken houdt wordt het algemene deel zoals gepland op 10 september opgeleverd.

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.