Echt opgeleverd

1 september 2017 – Het vorige bericht op deze pagina berichtte  over de oplevering.
Na de oplevering in september 2016  werden zoals in elk bouwproject de opleverpunten weggewerkt. Zaken die nog niet echt af waren of die niet goed opgeleverd zijn.
Op 13 december 2016 bereikt ons het schokkende bericht dat aannemer Van der Maazen failliet is. Verschrikkelijk voor het familiebedrijf en het personeel.
Het afwerken van de opleverpunten stopt onmiddellijk en langzaam maar zeker wordt duidelijk wat het faillissement voor onder aannemers betekent. Voor ons project breekt een fase van heroriëntering in. Gelukkig is het project door ons aan gemeld bij Woningborg. Via deze organisatie wordt in beeld gebracht welke zaken nog niet op orde zijn in woningen en het gebouw.  De garantieorganisatie zoeekt en vindt in Van Omme en de Groot een aannemer die geschikt bevonden wordt op het werk af te maken. In maart starten de afrondingswerkzaamheden weer.
Inmiddels zijn we aan de laatste lootjes toe. De kleine bouwkeet is verdwenen en de laatste details worden opgelost. Binnenkort vindt de evaluatie met de architect plaats.

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.