Zoektocht beste architect gestart

Terwijl de leden bezig zijn hun wensen kenbaar te maken, is de werkgroep “Architectenkeuze” die zichzelf voor het gemak het A-Team noemt, gestart met het opstellen van de uitnodiging aan architecten om mee te doen. A-Team voorzitter Anton Kleine Deters houdt de snelheid erin.
Er is al een flink aantal architecten dat ons benaderd heeft, maar we gaan nu van onze eigen lijst uit. Die lijst stellen we samen door een aantal zoekthema’s te benoemen.

In ons geval zijn de thema’s onder meer CPO, Appartement, Duurzaam, Levensloop bestendig, werken in/met bouwteam/tender. Uit de architecten die zich gaan melden maakt het A-Team een voorselectie. Natuurlijk beslist de leden vergadering na de presentaties die de kandidaten mogen verzorgen.

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.