Schetsontwerp in voorbereiding

Medio mei moeten de leden aan de slag om zo goed mogelijk hun gewenste appartement te omschrijven. In workshops wordt dit vervolgens uitgewerkt in een schetsontwerp, dat zal worden voorgelegd aan een aantal geselecteerde aannemers.
Op 2 juli zal een keuze gemaakt gaan worden uit de offertes van de aannemers. Weer een belangrijk moment is vervolgens de vaststelling van het voorlopige ontwerp. Eind oktober moet het definitief ontwerp gereed zijn, zodat de bouwvergunning aangevraagd kan worden.  Die kan net voor de kerst verleend worden. Dat zou een mooi kerstcadeau zijn.

Het gaat echt gebeuren. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Meld je via wonenaandekreek@gmail aan voor een vrijblijvend gesprek. Nu kan je nog vanaf het basisontwerp meebeslissen.

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.