Op zoek naar leveranciers die passen in CPO-ontwikkeling

Nu indeling en schetsontwerp in zicht zijn, zal na de start van het voorlopige ontwerp begin juli een zoektocht starten naar aanbieders voor het energiepakket, technische toepassingen, domotica en de keukens en badkamers. Bij keukens en badkamers zal het gaan om individuele keuzes van de leden. Toch kan een goede leverancier iets voor ons betekenen als het gaat om ontwerp, adviezen en een goed aanbod voor een collectieve vraag (dus voordeel voor een projectaanbieding). Leveranciers die denken een voor de leden aantrekkelijke rol te kunnen spelen zijn welkom. Contact via onze mail wonenaandekreek@gmail.com Let op: Ontwikkelen met CPO is een bijzonder proces. Dat vraagt een nieuwe houding en die verwachten we ook van onze leveranciers.
Voor zowel domotica als keukens en badkamers zullen werkgroep de verkenningen uitvoeren.

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.