Karakter gebouw in wording

De eerste schetsontwerpen voor het gebouw zijn door de leden enthousiast ontvangen. Naar ons idee past het voorlopige ontwerp heel goed in de sfeer van PoortwijkIII. Ook straalt het ontwerp de CPO-ontwikkeling uit. Diversiteit hoort daarbij. De schetsen zijn vooralsnog even  niet openbaar.  Nog even geduld.

In de afgelopen twee maanden is helder geworden dat het project Wonen aan de Kreek echt gerealiseerd zal worden. Er zijn voldoende leden om te starten, er is achtervang voor de nog niet verkochte appartementen, de architect ontwerpt (en de eerste schets is enthousiast ontvangen), de bouwer werkt aan de begroting en de basisconcepten, de gemeente denkt en werkt mee. We zitten op schema, hoewel we daar een moordend beroep voor moeten doen op de betrokkenen.

Het is dus niet meer de vraag OF het er komt; of WANNEER het er komt, maar wel hoe het uit er uit komt te zien en welke toevoegingen de leden er zelf nog aan doen.

Er is nog plaats voor leden. Als ze er deze zomer nog bij zijn, dan kunnen ze meedraaien in de CPO-aanpak. Zodra de bouwvergunning aangevraagd wordt zullen  de restende appartementen te koop komen.  Dan kunnen nog wel individuele wensen verwerkt worden, maar de prijs zal dan conform de woningmarkt zijn. Het CPO-voordeel van enkele tienduizenden euros is er alleen voor de leden.

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.