Grond onder de voeten

Grondaankoopovereenkomst getekend.
Woensdag 29 oktober hebben de gemeente en Wonen aan de Kreek de samenwerkings-overeenkomst getekenend, waarin met name de grondaankoop geregeld is.  De leden waren in grote getalen aanwezig toen Ina van der Werf, waarnemend wethouder Ruimte en Nico Hennip en en John Stuurman hun handtekening zetten onder een lijvig document.
Wethouder Van der Werf sprak over een bijzonder moment voor een uniek project. Zij feliciteerde ons met het bereiken van dit moment, waarop de weg vrij is om werkelijk aan de slag te gaan.
Tekenen Gemeente OBld 29-10-2014 (19)Voorzitter Stuurman memoreerde de lange weg van anderhalf jaar naar dit moment.  Juist in het laatste half jaar zijn er veel stappen gezet door het aantrekken van de juiste begeleiders, architect en het bouwbedrijf.
Hij plaatste een kritische noot bij de ondertekening van het document, een grondaankoop- en samenwerkingsovereenkomst. De samenwerking viel tegen de laatste tijd op een aantal fronten tegen.
Tekenen Gemeente OBld 29-10-2014 (45)Net voor de ondertekening heeft het bestuur met het  college van B&W  nieuwe afspraken gemaakt over de wijze van samenwerking.  De nieuwe afspraken zijn goed. Vertrouwen in echte samenwerking moet groeien door de resultaten ervan.De ondertekening werd feestelijk omlijst met koffie en gebak en dank zij de inzet van Rinus en Corrie beklonken met bubbles.

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.