Storten garagevloer

De voorbereidingen voor het storten van de garagevloer op dinsdag 14 juli zijn in volle gang. Er zijn al vele tonnen staal verwerkt. Voorzieningen als buizen en leidingen liggen in de vloer. De aardleidingen van de woningen worden aan het staal verankerd.

Hier wordt aan de werkvloer voor de inrit gewerkt. Omdat de hijskraan verstek liet gaan, was het vandaag, woensdag 8 juli even ouderwets handwerk om met kruiwagens het beton voor de werkvloer te storten. Het regent af en toe wel, maar gelukkig 15 graden koeler dan vorige week.

Het beton storten voor de vloer is een fors karwei. De plm 250 kuub (zeker 20 vrachtwagenladingen) wordt machinaal achter elkaar in de vloer gepompt en na afloop goed gladgestreken. De laatste werkzaamheden zullen in de nacht plaatsvinden. De direct omwonenden zijn gewaarschuwd.

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.