Nieuwe elementen

kalkzandsteen web staalpilaar web
staalconstructie web metselswerk web

Nu er aan de tweede woonlaag gewerkt wordt, zijn in het werk nieuwe elementen te zien.
De kalkzandsteen blokken voor de opbouw van de tweede woonlaag zagen we eerder. Ze staan klaar om de buitenmuren op te trekken. Goed zichtbaar is het staalwerk dat nodig is voor de stevige constructie van de etages. Onze bijzondere architectuur stelt speciale eisen.
Aan het staal komt de balkonconstructie voor de bijzonder grote balkons(hier van bnr 16) die het gebouw kenmerken. De metselaars hebben de dankbare taak om het smoel er aan te geven. Je kent het van schilderwerk. Schuren gronden, plamuren…, maar de kik is toch de mooie afwerking. Door zware regenval moest het metselen afgelopen week onderbroken worden. (foto’s Fam. Vinke)

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.