One to go

vloerdelen5e1 2 go, one to go, nog één etage te gaan. Met het leggen van de plafonddelen op de vierde laag is het werk voor de 5e etage ingezet. Op deze delen komt zoals gebruikelijk de electrische installatie voor de vierde woonlaag en water en riolering voor de vijfde.
Met een enorme kraan waarop de bedieningscabine als een lift omhoog ging, zijn de plafond/vloerdelen geplaatst. Alles wat boven een plaatsje kan hebben is opgehesen.
20160203_081803Ondertussen neemt het aantal busjes op het terrein toe. Medewerkers van de installatiebureau zijn in de weer met kabels, bedrading.
Het metselbedrijf kan nu vierkante meters maken. De garage leek tijdens de storm van de afgelopen dagen een meer met golfslag. Het water erin is voor een deel grondwater, waarvoor bouwtechnische oplossingen zijn uitgewerkt om dat in de toekomst te voorkomen. Een ander deel van het water is hemelwater. Het loopt via de garagehelling en de entree naar binnen. Op die plaatsen zullen straks de dan geïnstalleerde pompen onze voeten drooghouden. Deze maand het hoogste punt!

 

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.