Van laag naar hoog

De oplevering van de schil is met een aantal weken vertraagd. De ingewikkelde constructie en de combinatie van staal, beton, kozijnen en glas is niet goed ingeschat. De schil zal pas eind week 26 klaar zijn. De afbouw van de  appartement verloopt op schema. Over een week zullen de vloeren van de hoogte etages worden gegoten en dan kunnen de ramen erin.
De eerste balkons verschijnen op het bouwterrein, maar eerst moeten de steigers weg dan. Er zijn steeds meer mensen werkzaam in het gebouw. Op heel veel plaatsen zijn de resultaten meetbaar. Je ziet op de foto’s het bouwteam op bezoek,  de ingang voor de fietsers/voetgangers en het metselswerk van de garage-entree,  en verder worden de liften geïnstalleerd.

DSC05517 DSC05520 DSC05534 DSC05559
Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.