Laatste weken

17 juni 2016 – De laatste zes weken van de afbouw zijn aangebroken. Het aantal mensen op het werk neemt sterk toe. Op veel plaatsen wordt gewerkt aan de afbouw van de woningen en het gebouw.

Buitenkant.  Metselwerk op de vierde en vijfde is in eindfase. Het metselwerk naast de voordeur komt als laatste aan bod.. De balkons krijgen steeds verder vorm. Na het aanbrengen van het staal volgen de balkonvlonders.
Komende week zal het eerste deel van de steiger weggehaald worden. In twee fasen zullen later de resten van de steigers verdwijnen.

Straatwerk.  De parkeerplaatsen buiten zijn gereed. De aanleg van de straat en de kruising begint op 20 juni. Voor de oplevering van ons project is het straatwerk gereed. Een pluim naar de gemeente Oud-Beijerland.

Binnen. De afbouw van de appartementen gaat van onder naar boven. Op de vijfde wordt de laatste hand gelegd aan het stucwerk. Op de eerste etage worden de sanitaire voorzieningen aangebracht nu het tegelwerk daar in afronding is.

In het staartje zitten de aansluitingen van de warmtepompen in de woningen. De afwerking van de entreehal en het tegelwerk komt ook in de laatste 2 weken.
Helemaal aan het eind is coaten van de garagevloer aan de beurt. De woningen zijn dan inmiddels schoonmaakt voor de opleveringen vanaf de laatste week van juli.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.