Water, water en nog eens water

3 juli 2016 – Iedereen ervaart het. Er valt de laatste tijd een overvloed aan water. Vrijwel geen dag zonder regen speelt de mannen die met buitenwerk bezig zijn flink parten. De laatste hand aan metselwerk en het schilderen, maar ook het aanbrengen van dakbedekkingen en vloerbedekking van balkons vragen om droog weer.

DSC06435 DSC06485
DSC06490 DSC06481
DSC06469 DSC06472

Forse stortbuien zetten keer op keer de garage onder water. Noodpompen zuigen het meeste weg. De rest moet steeds weer drogen. De definitieve pompen worden geplaatst zodra alle werkzaamheden in de garage gereed zijn en er geen vuil meer in de pompen kan komen. Er wordt 6 dagen per week gewerkt om het project af te ronden.
De appartementen zelf liggen op schema en zullen op tijd gereed zijn als in de laatste week van juli de opleveringen beginnen.

O de foto’s zie je onder meer werkzaamheden aan dak, balkons, de natte garage. (klik op de foto voor vergroting)

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.