Definitief ontwerp klaar en vergunning aangevraagd

De omgevingsvergunning voor ons project is bij de gemeente Oud-Beijerland ingediend. De ontwerper, Architectenbureau RoosRos,  heeft de aanvraag met alle bijbehorende documenten in gediend.
Het eerste appartementengebouw aan de Kreek in Poortwijk III te Oud-Beijerland kenmerkt zich door een grote diversiteit. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant is het een zeer CPO-ontwikkeld gebouw geworden, waarbij de toekomstige bewoners erg veel naar hun eigen hand kunnen zetten. Dat wel onder streng toezicht van ontwerper Mark Boschman die uiteindelijk tekent voor het definitieve ontwerp. Kenmerkend zijn de grote glaspartijen en balkons, de garage die het gebouw wat laat zweven en de inbedding in de groene omgeving. Dit gebouw krijgt vijf woonlagen.

De omgevingsvergunning vraagt een periode van zes weken om de procedure te doorlopen. Met de  noodzakelijk publicaties en ter inzageleggingen is er een kleine drie maanden nodig om echt te kunnen starten.

De afbeeldingen zijn bouwkundige impressies van de bouwkundige tekeningen.

 

3068_20141219_3D View 4 (2) 3068_20141219_3D View 4 (1)Klik op de tekeningen voor een vergroting

3068_20141219_3D View 4 (3)

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.