Eerste werkzaamheden gestart

IMG_1009De eerste bewegingen ter voorbereiding van het werk op rond het terrein zijn waargenomen. Voor de milieueisen heeft een onderzoek plaatsgevonden voor de geluidsbelasting van het project. Met name de geluidsproductie van de N217  zou hinder kunnen opleveren, maar ons gebouw staat buiten de zone en door de goede isolatie van de woningen wordt ruimschoots aan alle eisen voldaan.
Er hebben inmiddels ook grondboringen door MOS plaatsgevonden. De gesteldheid van de grond van het gebouw is om meerdere redenen van belang. Zo kan er nu bepaald worden hoe lang de heipalen moeten worden. Maar ook voor het verwarmingssysteem zullen we de grond in gaan, dus is het nooit weg om te weten wat we dan tegenkomen. Tot slot lijkt het ook best interessant of regenwater snel wegzakt toch?

Dit bericht is geplaatst in Informatie. Bookmark de permalink.